Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig voor een bijzonder technisch vak?

Dan zou jij wel eens die techneut met commerciële affiniteit kunnen zijn waarnaar we op zoek zijn.

Hommema Kathodische Bescherming B.V. is onderdeel van Hommema Nederland en voert werken uit op het gebied van kathodische bescherming (KB) en lekdetectie. KB is een techniek om door middel van elektriciteit corrosie te bestrijden aan ondergrondse of in water geplaatste objecten, zoals pijpleidingen, ondergrondse tanks, olieplatforms, etc. Lekdetectie wordt toegepast op thermisch geïsoleerde leidingen voor o.a. stadsverwarming. Ons bedrijf is ISO 9001- en VCA**-gecertificeerd. Onze relaties zijn o.a. olie-, gaswinning-, gasdistributie-, warmte- en waterbedrijven. Wij hebben momenteel 15 vaste medewerkers, waarvan de meeste werkzaam zijn in de buitendienst en zijn nu op zoek naar een

PROJECTLEIDER KATHODISCHE BESCHERMING m/v

(39 uur)

In deze technisch commerciële functie werk je als rechterhand van het hoofd KB. Je gaat hem assisteren in het gehele traject van aanvragen en opdrachten, van technisch ontwerp tot uitvoering en nazorg. Je werkt nauw samen met het hoofd KB en met de ervaren collega’s van de uitvoerende afdelingen, en je onderhoudt contacten met bestaande en potentiële relaties. Kortom, je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan een gestroomlijnde afhandeling van de grote variëteit aan projecten. Op termijn zul je zelfstandig moeten gaan functioneren.

Wij vragen:

Kennis van elektrotechniek op HBO denk- en werkniveau. Grote affiniteit met een technisch inhoudelijke functie, die je graag combineert met commerciële aspecten. De bereidheid om door studie en eigen inzet, en met behulp van je collega’s, de benodigde kennis van KB te vergaren. Je bent communicatief sterk, je kunt je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels. De functie vereist rijbewijs B, je bent woonachtig in Midden Nederland.

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring en je bent er klaar voor om in ons bedrijf door te groeien.

Wij bieden:

Een functie waarmee je je door inzet, studie en nieuwsgierigheid verder kunt ontwikkelen en doorgroeien tot een echte specialist in ons vakgebied. Je komt in een team met ervaren en enthousiaste collega’s, dat staat voor zijn leveringen en diensten. Naast onze bedrijfsregelingen, staat de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie krijg je de beschikking over een auto van de zaak.

Zin in deze technische uitdaging met mogelijkheden tot ontplooiing? Richt dan je sollicitatie voorzien van CV, aan:

Hommema Kathodische Bescherming B.V., t.a.v. Jeanine van den Bovenkamp, j.v.d.bovenkamp@hommema.com

Postbus 23, 3960 BA WIJK BIJ DUURSTEDE.

Wil je eerst meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Jeanine van den Bovenkamp op telefoonnr. 0343 595056.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Solliciteer direct!