Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig voor een bijzonder technisch vak?

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Als inspecteur bliksembeveiliging ga je verschillende projecten inspecteren, zoals in de industrie, datacenters en utiliteitsgebouwen etc. Je zal installaties moeten inspecteren en je kennis van de theorie kunnen combineren met je observaties in het veld. Je zult hierover kort en bondig rapporteren en gedegen advies aan de klant uitbrengen. Je zal zelfstandig voor onze opdrachtgevers installaties inspecteren geheel conform onze hoge kwaliteitseisen.

 

Geen hoogtevrees?

Je hebt een opleiding in de elektrotechniek (VMBO of MBO). Je bent in staat zeer zelfstandig te werken en hebt ervaring in het inspecteren en rapporteren over technische installaties. Een opleiding MABO of TABO is een pré, evenals ervaring met bijvoorbeeld NEN 3140.

De  specialistische kennis brengen wij je bij in het werk en door opleiding. Belangrijk: je hebt geen last van hoogtevrees en je voelt je prettig in het werkveld en (industriële) complexen. Aangezien je ons visitekaartje op het werk bent, vinden we het hier belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan. Je bent in het bezit van rijbewijs B(-E) en VCA.

Als blijkt dat je je in het werk en bij ons bedrijf thuis voelt, krijgt je volop de gelegenheid je verder te ontwikkelen in het vak. Ook op het gebied van veilig werken word je uitgebreid opgeleid en geïnstrueerd. De bedrijfsregelingen en de CAO Metaal en Techniek staan garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Ron van Bezooijen op het  telefoonnummer 06-22904630. De sollicitatie kun je richten aan de afdeling personeelszaken op het volgende adres: Hommema Bliksembeveiliging B.V., Postbus 23, 3960 BA Wijk bij Duurstede of via e mail: personeelszaken@hommema.com

Solliciteer direct!