Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig voor een bijzonder technisch vak? Dan zou jij wel eens die techneut kunnen zijn waarnaar we op zoek zijn.

Hommema Kathodische Bescherming B.V. is onderdeel van Hommema Nederland en voert werken uit op het gebied van kathodische bescherming (KB) en lekdetectie. KB is een techniek om door middel van elektriciteit corrosie te bestrijden aan ondergrondse of in water geplaatste objecten, zoals pijpleidingen, ondergrondse tanks, olieplatforms, etc. Lekdetectie wordt toegepast op thermisch geïsoleerde leidingen voor o.a. stadsverwarming. Ons bedrijf is ISO 9001- en VCA**-gecertificeerd. Onze relaties zijn o.a. olie-, gaswinning-, gasdistributie-, warmte- en waterbedrijven. Wij hebben momenteel 15 vaste medewerkers, waarvan de meeste werkzaam zijn in de buitendienst en zijn nu op zoek naar een

MEETTECHNICUS KATHODISCHE BESCHERMING m/v

(32-39 uur)

Voor onze klanten ga je veldmetingen verrichten en alles wat daarmee samenhangt, zoals het verwerken van de gegevens en het opstellen van rapportages. Daarnaast draag je zorg voor je eigen planning en werkafspraken. Al deze werkzaamheden verricht je met grote mate van zelfstandigheid vanuit je woonplaats. Je krijgt de beschikking over een volledig uitgeruste meetwagen.

Wij vragen:
Kennis van elektrotechniek op MBO/MBO+ denk- en werkniveau. De benodigde kennis van KB wordt je met behulp van je collega’s, door studie en eigen inzet bijgebracht. Uiteraard kun je goed Nederlands spreken en schrijven en ook in het Engels kun je je redelijk uitdrukken. Deze mobiele buitendienst functie vereist rijbewijs B, je bent woonachtig in omgeving Midden Nederland / Randstad.

Wij bieden:
Een functie waarmee je je door inzet, studie en nieuwsgierigheid verder kunt ontwikkelen en doorgroeien tot een echte specialist in ons vakgebied. Je komt in een team met ervaren en enthousiaste collega’s, dat staat voor zijn leveringen en diensten. Naast onze bedrijfsregelingen, staat de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Zin in deze technische uitdaging met mogelijkheden tot ontplooiing? Richt dan je sollicitatie, voorzien van CV, aan:

Hommema Kathodische Bescherming B.V., t.a.v. Olaf Braam, o.braam@hommema.com

Postbus 23, 3960 BA WIJK BIJ DUURSTEDE.

Wil je eerst meer informatie, neem dan telefonisch contact op met
Olaf Braam op telefoonnr. 06-19941176.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Solliciteer direct!