Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig voor een bijzonder technisch vak?

Ben jij onze nieuwe collega?

Als monteur bliksembeveiliging/aarding ga je bliksembeveiligings-projecten uitvoeren. Je vormt in eerste instantie, samen met een collega, een montage-eenheid. Daarna bouw je ook zelfstandig voor onze opdrachtgevers installaties geheel conform onze hoge kwaliteitseisen.

 

Geen hoogtevrees?

Je hebt een opleiding in de installatie-elektrotechniek (VMBO of MBO). De specialistische kennis brengen wij je bij in het werk en door opleiding. Ervaring is niet absoluut vereist. Echter: je hebt geen last van hoogtevrees en je voelt je prettig in de buitenmontage. Aangezien je ons visitekaartje op het werk bent, kun je goed met mensen omgaan. Je hebt rijbewijs B(-E).

 

Studiemogelijkheden? Jazeker.

Als blijkt dat je je in het werk en bij ons bedrijf thuis voelt, krijg je volop de gelegenheid je verder te ontwikkelen in het vak. Naast de praktische kennis, kun je je dan de theorie eigen maken. Ook op het gebied van veilig werken word je uitgebreid opgeleid en geïnstrueerd. De bedrijfsregelingen en de CAO Metaal en Techniek staan garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Ron van  Bezooyen op het  telefoonnumer 06-22904630. De sollicitatie kun je richten aan de afdeling Personeelszaken op het volgende adres: Hommema Bliksembeveiliging B.V., Postbus 23, 3960 BA Wijk bij Duurstede of via e mail: personeelszaken@hommema.com

Solliciteer direct!