Ben jij gemotiveerd en nieuwsgierig voor een bijzonder technisch vak? Dan zou jij wel eens die techneut kunnen zijn waarnaar we op zoek zijn.

Hommema Kathodische Bescherming B.V. is onderdeel van Hommema Nederland en voert werken uit op het gebied van kathodische bescherming (KB) en lekdetectie. KB is een techniek om door middel van elektriciteit corrosie te bestrijden aan ondergrondse of in water geplaatste objecten, zoals pijpleidingen, ondergrondse tanks, olieplatforms, etc. Lekdetectie wordt toegepast op thermisch geïsoleerde leidingen voor o.a. stadsverwarming. Ons bedrijf is ISO 9001- en VCA**-gecertificeerd. Onze relaties zijn o.a. olie-, gaswinning-, gasdistributie-, warmte- en waterbedrijven. Wij hebben momenteel 15 vaste medewerkers, waarvan de meeste werkzaam zijn in de buitendienst en zijn nu op zoek naar een

MONTEUR KATHODISCHE BESCHERMING m/v
(32-39 uur)

Zoek je een baan die veel zelfstandigheid biedt en vind je het prettig buiten te werken? Heb je inzicht in en gevoel voor techniek, kun je zelfstandig werken en het daarbij behorende tekenwerk en rapportages uitvoeren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Voor onze klanten ga je montagewerkzaamheden verrichten. Dit bestaat vaak uit het aanbrengen van anoden, inclusief bijbehorende gelijkrichterinstallaties, meetvoorzieningen en de benodigde bekabeling. Een groot deel van de installaties bevindt zich in de grond. Enig graafwerk is vaak onderdeel van het werk. De werkzaamheden verricht je vanuit je woonplaats en vanuit ons kantoor in Wijk bij Duurstede. Je krijgt de beschikking over een volledig uitgeruste montagewagen.

Wij vragen:
Kennis van elektrotechniek op VMBO of MBO denk- en werkniveau. De benodigde kennis van KB  wordt je met behulp van je collega’s, door studie en eigen inzet bijgebracht. Uiteraard kun je goed Nederlands spreken en schrijven en ook in het Engels kun je je redelijk uitdrukken. Deze mobiele buitendienst functie vereist rijbewijs B.

Wij bieden:
Een functie waarmee je je door inzet, studie en nieuwsgierigheid verder kunt ontwikkelen en doorgroeien tot een echte specialist in ons vakgebied. Je komt in een team met ervaren en enthousiaste collega’s, dat staat voor zijn leveringen en diensten. Naast onze bedrijfsregelingen, staat de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken garant voor een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Zin in deze technische uitdaging met mogelijkheden tot ontplooiing? Richt dan je sollicitatie, voorzien van CV, aan:

De sollicitatie kun je richten aan de afdeling Personeelszaken op het volgende adres: Hommema Kathodische Bescherming B.V., Postbus 23, 3960 BA Wijk bij Duurstede of via e mail: personeelszaken@hommema.com

Wil je eerst meer informatie, neem dan telefonisch contact op met
Olaf Braam op telefoonnr. 0343-595050

Solliciteer direct!